Onze waarden

CORE

Konings' DNA

Wie bij Konings werkt, gelooft in onze CORE waarden; Collaboration, Ownership, Reliability & Enterpreneurship. Elke dag die je bij ons met volle goesting werkt, verstevig je die waarden nog verder. Ze maken echt deel uit van wie we zijn, ze vormen met andere woorden onze identiteit.

Collaboration - Samenwerking

Onze organisatie is alleen succesvol als we samenwerken. Door kennis en ervaring te delen kunnen we groeien, dus ook jouw bijdrage maakt een verschil! Daardoor is Konings meer dan de som van collega’s en klanten. We moedigen onze collega's aan om een open geest te hebben, nieuwe ideeën aan te brengen en te realiseren.

Of je nu voor ons werkt - of met ons werkt - je zal een open werksfeer merken.

Ownership - Eigenaarschap

Je bent eigenaar van jouw verantwoordelijkheden. Met een oplossingsgerichte ingesteldheid geraken we samen verder: een probleem is immers een positieve uitdaging! Ga die uitdaging aan en werk naar de beste oplossing toe. Doe je best, maar onthoud dat ook leren uit mogelijke fouten soms erg belangrijk is.

Daarnaast geven we onze medewerkers de training, vaardigheden, middelen, bevoegdheid en gelegenheid om "ownership" te omarmen en verantwoordelijkheid op te nemen voor de resultaten van hun beslissingen en acties.

Reliability - Betrouwbaarheid

Succes is gebaseerd op vertrouwen en betrouwbaarheid. Bij Konings is dit belangrijk: zeg wat je doet en doe wat je zegt. Daardoor managen we onze verwachtingen én die van onze klanten. Het resultaat? Succes met de hoogst mogelijke kwaliteit.

Entrepreneurship - Ondernemerschap

We zoeken steeds naar nieuwe opportuniteiten. Daar liggen gelegenheden om te verbeteren, zowel in wat we doen als hoe we het doen. Heb je een open ingesteldheid in je werkomgeving en daarbuiten? Dan kunnen we samen grenzen verleggen. Onze heldere structuur helpt elke ondernemer om open te bloeien en ideeën tot stand te brengen.

Wil je graag samen met ons groeien?