Ontdek de verschillende vestigingen

Zonhoven

Wij zijn Konings Zonhoven, een onafhankelijke en internationale drankenfabrikant. Doe je frigo maar eens open, je vindt onze dranken zeker en vast terug!

Konings Zonhoven is een groeiende organisatie waarin je als medewerker jezelf kan ontwikkelen en loopbaankansen krijgt. We zijn een professioneel bedrijf waar plezier maken zeker ook kan!

Meer weten over werken in Zonhoven

Breda

Bij Konings Breda werkt een snelgroeiend team van enthousiaste mensen aan de gewenste output van drie high-tech productielijnen. Samenwerken, ontwikkelen en vertrouwen zijn daarbij onze belangrijkste ingrediënten. In onze vestiging heerst een informele, gezellige sfeer.

Meer weten over werken in Breda

Borgloon

Konings Borgloon is één van de bekendste werkgevers in de omgeving en daar zijn we fier op! Ervaring en vernieuwing gaan hand in hand in deze familiale, warme vestiging. Elke dag bouwen we hier aan de toekomst!

Meer weten over werken in Borgloon

Genk

Konings breidt uit met een nieuwe vestiging op Genk Green Logistics, de oude Ford-site. Ondanks dat deze vestiging pas in 2023 operationeel is, zijn we nu al op zoek naar gemotiveerde collega's voor uiteenlopende functies.

Hou je van uitdagingen en wil je samen met je nieuwe team van deze gloednieuwe vestiging een succesverhaal maken? Dan ben jij dé collega die we zoeken!

Meer weten over werken in Genk

Boxford

Bij Konings Boxford produceren we een uiteenlopend assortiment premium fruitsappen en smoothies. Om te kunnen blijven groeien, zijn we op zoek naar versterking in onze vestiging. Heb jij een passie voor productie en hou je ervan om jezelf uit te dagen? Dan ben jij de juicer die we zoeken! Sluit je aan bij ons gemotiveerde team van juicers!

We werken samen met internationale merken en supermarkten maar behouden tegelijkertijd onze eigenheid. Die eigen identiteit, is één van de onze belangrijkste waarden. Daarnaast dragen we graag ons steentje bij aan een duurzamere wereld.

Meer weten over werken in Boxford

Beaucaire

Konings Beaucaire is een industriële site met een rijke geschiedenis van maar liefst 135 jaar. De vestiging ligt in een zonnige omgeving waar feestelijke dranken van A-merken worden geproduceerd.

Ondertussen maken we al vier jaar deel uit van Konings. Onze groep is ambitieus, ontwikkelt zich snel en investeert continu in zijn zeven Europese vestigingen.

Meer weten over werken in Beaucaire

Wil je graag samen met ons groeien?