Werken bij Konings in Zonhoven

Welkom bij Konings Zonhoven

Wij zijn Konings Zonhoven, een onafhankelijke en internationale drankenfabrikant. Doe je frigo maar eens open, je vindt onze dranken zeker en vast terug!

Konings Zonhoven is een groeiende organisatie waarin je als medewerker jezelf kan ontwikkelen en loopbaankansen krijgt. We zijn een professioneel bedrijf waar plezier maken zeker ook kan!

Wat doen we?

In Zonhoven is het hoofdkantoor met de overkoepelende diensten gevestigd. Daarnaast hebben we ook 2 productievestigingen waar we alcoholische en niet-alcoholische dranken produceren en afvullen in glas en blik. Dat gebeurt op hoogtechnologische productielijnen.

Over de 2 vestigingen heen werken meer dan 400 medewerkers in verschillende shiften: dagdienst, vroeg/late, nacht en weekendoverbruggingploeg.

Onze mensen

Bij Konings Zonhoven focussen we ons op mensen. Groeien en leren zijn sleutelwoorden in onze aanpak. Je krijgt heel veel kansen, het is aan jou om deze met beide handen te grijpen! Wij zorgen voor begeleiding op maat.

Onze Ambitie

Ons doel? We blijven investeren in onze mensen en middelen zodat we blijven groeien als bedrijf. Alleen zo kunnen we zowel onze klanten als Konings naar een hoger niveau tillen!

Ontdek wat jouw toekomstige collega's te zeggen hebben

Wil je graag samen met ons groeien?

Achter de schermen bij Konings Zonhoven

Wil je graag samen met ons groeien?