Werken bij Konings in Breda

Welkom bij Konings Breda

Bij Konings Breda werkt een snelgroeiend team van enthousiaste mensen aan de gewenste output van drie high-tech productielijnen. Samenwerken, ontwikkelen en vertrouwen zijn daarbij onze belangrijkste ingrediënten. In onze vestiging heerst een informele, gezellige sfeer.

Wat doen we?

Wij produceren verschillende heerlijke dranken en vullen blikjes, PET-flessen en Tetra pakken af. Dat doen we in een schone, lichte en ruime werkomgeving. Dankzij de vergaande geautomatiseerde processen zijn de werkzaamheden fysiek niet te zwaar.

Onze mensen

Onze 120 mensen maken het verschil, de onderlinge sfeer zit goed. We leggen gemakkelijk contacten, ook omdat iedereen de Nederlandse taal spreekt. Doe je het goed in je eerste jaar? Dan word je beloond met een vast contract. Wil je verder groeien? Konings Breda biedt verschillende ontwikkelingsmogelijkheden.

Bij ons werk je in één van onze 5 ploegen. Hierbinnen werken we met een 2-2-2-4 rooster (2 dagen vroege-, 2 dagen late-, 2 dagen nachtdienst en 4 dagen vrij).

Onze Ambitie

De afgelopen jaren is er veel geïnvesteerd in nieuwe technieken en het aantrekken van nieuwe collega's. Het aantal dranken van bekende A-merken dat wij produceren en afvullen, is sterk toegenomen. Deze ontwikkelingen vormen de basis om onze groeistrategie de komende jaren waar te kunnen maken. Onze ambitie is om sterk te blijven groeien mét de juiste mensen.

Ontdek wat jouw toekomstige collega's te zeggen hebben

Wil je graag samen met ons groeien?

Achter de schermen bij Konings Breda

Wil je graag samen met ons groeien?