Werken bij Konings in Genk

Welkom bij Konings Genk

Konings breidt uit met een nieuwe vestiging op Genk Green Logistics, de oude Ford-site. Ondanks dat deze vestiging pas in 2023 operationeel is, zijn we nu al op zoek naar gemotiveerde collega's voor uiteenlopende functies.

Hou je van uitdagingen en wil je samen met je nieuwe team van deze gloednieuwe vestiging een succesverhaal maken? Dan ben jij dé collega die we zoeken!

Wat doen we?

Dankzij deze nieuwe hypermoderne productielijnen zorgt Konings voor een enorme boost in zijn blikkenproductie. Per uur lopen er maar liefst 90.000 blikken over de band! Deze extra productie zorgt ervoor dat we nog grotere en bekendere drankenmerken kunnen ondersteunen.

Onze mensen

In de eerste fase zijn we op zoek naar meer dan 75 enthousiaste collega's.
We ontvangen je met open armen in een familiale sfeer. Dankzij een goede begeleiding en de samenwerking met ervaren collega’s ben je in no-time ingewerkt. Zo kan je zelfstandig verder groeien.

Onze Ambitie

Konings is een snelgroeiend en zeer ambitieus bedrijf, vandaar de komst van de zevende vestiging in Genk. Zonder mensen is een bedrijf niets daarom hebben we de ambitie om sterk te blijven groeien mét de juiste medewerkers!

Ontdek wat jouw toekomstige collega's te zeggen hebben

Wil je graag samen met ons groeien?