Werken bij Konings in Beaucaire

Welkom bij Konings Beaucaire

Konings Beaucaire is een industriële site met een rijke geschiedenis van maar liefst 135 jaar. De vestiging ligt in een zonnige omgeving waar feestelijke dranken van A-merken worden geproduceerd.

Ondertussen maken we al vier jaar deel uit van Konings. Onze groep is ambitieus, ontwikkelt zich snel en investeert continu in zijn zeven Europese vestigingen.

Wat doen we?

Wij produceren en verpakken een breed assortiment van gedistilleerde dranken en likeuren. Onze specialiteit? Glazen flessen verpakken in luxeverpakkingen. Zo creëren we een grote toegevoegde waarde voor onze klanten.

Onze mensen

Onze 65 bekwame medewerkers focussen op veiligheid op de werkvloer. We nemen ons werk heel serieus, maar er is zeker ook tijd voor ontspanning en gezelligheid. 'Serieus werken zonder onszelf te serieus te nemen', is het motto dat onze werkwijze goed samenvat.

We werken in 2 verschillende shiften, namelijk de vroege en late.

Onze Ambitie

We willen de site van Beaucaire verder ontwikkelen. Dat doen we door onze samenwerking met bestaande klanten te versterken en nieuwe zakelijke kansen te creëren. Het doel? Een technologisch hoogstandje maken van onze vestiging. Zo kunnen we een voorbeeld zijn voor de drankenindustrie in het Zuiden van Europa.

Ontdek wat jouw toekomstige collega's te zeggen hebben

Geen testimonials van collega's uit Beaucaire

Wil je graag samen met ons groeien?

Achter de schermen bij Konings Beaucaire

Wil je graag samen met ons groeien?