Werken bij Konings in Boxford

Welkom bij Konings Boxford

Bij Konings Boxford produceren we een uiteenlopend assortiment premium fruitsappen en smoothies. Om te kunnen blijven groeien, zijn we op zoek naar versterking in onze vestiging. Heb jij een passie voor productie en hou je ervan om jezelf uit te dagen? Dan ben jij de juicer die we zoeken! Sluit je aan bij ons gemotiveerde team van juicers!

We werken samen met internationale merken en supermarkten maar behouden tegelijkertijd onze eigenheid. Die eigen identiteit, is één van de onze belangrijkste waarden. Daarnaast dragen we graag ons steentje bij aan een duurzamere wereld.

Wat doen we?

Heb je er al eens over nagedacht hoe jouw fruitsap in je koelkast terecht komt? Wel, daar zijn we hier in Boxford verantwoordelijk voor. We produceren en vullen fruitsappen en smoothies af in onze fabriek. Benieuwd? Solliciteer voor één van onze openstaande functies en we leren je de kneepjes van het juicer-vak!

Onze mensen

Ons team van bijna 100 juicers weet als geen ander hoe je een goed product produceert. We verwachten niet dat je vanaf dag 1 al een ervaren juicer bent. Ons team begeleidt je met plezier. Als je eenmaal bent ingewerkt, laten we de teugels los en ben je vrij om zelfstandig verder te groeien!

We werken met een 12u roterend shift systeem.

Onze Ambitie

We blijven investeren in onze mensen en middelen met als belangrijkste doel onze vestiging verder te professionaliseren. Konings Boxford verder uitbreiden met kwaliteitsvolle dranken en services is ook één van onze focuspunten. Kortom: we willen verder groeien met en door onze mensen!

Ontdek wat jouw toekomstige collega's te zeggen hebben

Geen testimonials van collega's uit Boxford

Wil je graag samen met ons groeien?

Achter de schermen bij Konings Boxford

Wil je graag samen met ons groeien?